onsdag, februari 07, 2007

Kallar ni det där glass?

Det är mycket man missar när man bor i Indien, vissa saker värre än andra. Ibland händer det dock att man läser om något och verkligen undrar om någon inte varit på flaskan lite för mycket.

Crazy Swedes.

http://di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?stat=0&ArticleID=2007/02/02/219964

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det som är crazy är att Sverige har en sådan BRIST på crazy händelser så att det här får lov att bli en nyhet... Eller förlåt, en "helt osannolik sensation" menar jag förstås. Och imorgon följer kvällspressen upp med en artikel om hur mycket Ingvar Oldsberg gillar surströmmingsglass. Men det gör inte hans fru. Hon gillar mest vanilj. Eller ngt liknande.
Jag kan däremot varmt rekommedera artiklarna om Svankvinnan i Stockholm, om du av ngn anledning har missat det. Fantastiskt underhållande historia om en kvinna som samlar på svanar i vår stad just nu.

10:47 fm  
Blogger Anna said...

Kan knappast bli en storsäljare... urk.

3:57 em  
Blogger Östermalmsräven said...

caroline: Jo det är väl lite sensationspress möter desperation ibland när nyhetstorkan smyger på.

södertälje: Vem vet? Surströmming säljer väl som smör i solsken även om många av oss tycker att det är det mest makabra som någonsin skådats. Kan de för övrigt sälja dressman-kostymer så ska det väl gå och kränga lite äcklig glass också. Allt har att göra med att hitta sitt segment och att ha en dödande god marknadsföring hahaha.

5:15 fm  

Skicka en kommentar

<< Home