fredag, februari 09, 2007

En svart Swift

Jag har fått en ny bil. Den ser ut som en godisbil.

TGIF

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hört talas om Ratsit?

8:24 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Ja för tjyven, den sajten är ju asgrym. Den infon har du ju dock kunnat få reda på via andra kanaler tidigare och det ger ju egentligen ingen riktig uppfattning kring vad människorna tjänar då det är "deklarerad inkomst" samt att det är ett års (eller mer?) gammal information.

Kollar du typ upp kända artister eller högt uppsatta näringslivsmänniskor så deklareras typ den magiska gränsen 25-26-27000 i månaden då skattetaket går däromkring hahaha. Resten lägger man ju vid sidan om.

Däremot är det ju grymt att man kan kolla upp betalningsanmärkningar och sånt stuff.

Okej jag erkänner, jag tycker den sajten går lite över gränsen. Jag tycker nog inte all sådan här information ska vara publik.

9:14 fm  
Blogger ettett2 said...

Grattis till kärran. Blir det baslåda och tonade rutor? Jag har ett set tärningar att avvara till en billig penning wonderbaumsen får du skaffa själv, kör på klassikern skogsfrisk. :)

10:44 em  
Blogger Östermalmsräven said...

ettett2: Hmm jag vet inte ja, tror jag ligger lågt med tärningarna ett tag. Jag har däremot ett köttigt mp3-system från sony (tror det heter Xpload eller liknande) och riktigt bra ljud faktiskt. Det blir mycket untz untz :-)

5:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Home