torsdag, mars 29, 2007

Kludda

Jag var den där jobbig ungen som kluddade i böckerna när jag gick i skolan. Kluddandet sitter fortfarande i ryggmärgen och jag är nog världens mest lapp-benägna människa. Jag gör lappar och to-do-listor på allt som ligger i min väg. Lägger någon ett provtryck jag ska se över på mitt bord så slutar det alltid med att jag skriver en snabb att-göra-lista rakt över hela skiten.

Hopplös.

5 Comments:

Blogger Blygisens betraktelser said...

Se där, Räven! Ännu en anledning till varför Indien är så bra för dig! Eller, till varför du är så bra för Indien, kanske man skulle säga! haha!

Här skiner solen, och dammtussarna och de oputsade fönstren syns mer än väl!
Ett annat oslagbart vårtecken är alla nedcabbade bilar!

På återseende.

12:29 em  
Anonymous Anonym said...

Du klottrar åtminstone inte på laptopen? På den tiden stora beige CRT skärmar var det som gällde jobbade jag lite med en kille från Nya Zeeland som hade ovanan att skriva ner telefonnr och minnesanteckningar på plastkanten runt bildröret!

12:05 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

blygisen: Jag vete tjyven hur du kan få detta kluddande till något positivt. Visst håller jag koll på grejerna och styr upp saker med hjälp av de små kludden men jag borde nog organisera det hela i en svart bok eller liknande hahaha.

Den tjocke konsulten: Oj okej, det var ju värre. Nästan på gränsen till kufighet :-)

9:07 fm  
Blogger Blygisens betraktelser said...

Ja...alltså, jag tänker ibland i lite för långa kliv i förhållande till vad omgivningen mäktar hänga med i. Det var en komplimang, som du nog förstod. jag tycker det är ett säkert sätt att se att ngn tänker och vill ngt, genom att hjärnan brinner/personen kluddar lite granna på måfå.

6:12 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

blygisen: Jag har nog aldrig riktigt sett mitt kluddande ur det perspektivet men ska nog helt enkelt tänka i dina banor från och med nu hahaha...

6:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Home