fredag, juli 14, 2006

Hänga på "Hoffen"

Igår hade jag gathering med en affärsbekant från förr, HS och hans gäng har jag jobbat med under åren 2003-2005 och deras bolag startade upp lite parallellt med vårt, så det var lite småkul att kliva in i deras nyuppsatta utvecklingskontor här i Bangalore.

Efter rundvisningen på kontoret så tog vi en sväng ner till Citrus, svullade kolgrillat och små söta desserter samtidigt som jag fick stora genomgången angående bolagets expansion och framtid. I någon halvtimme så kändes det precis som att vara tillbaka i Stockholm, sitta på Sturehof, samtidigt som någon maler på om affärsplaner och framtidsutsikter.

HS blir kvar i Bangalore en vecka till och sen drar han hem till Stockholm via ett uppbokat möte i Delhi... Bangalore är snabbvisiternas mecka.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Aha, Citrus ser gott ut. Exotiskt!

1:35 em  
Blogger Blancaflor said...

Visst är det underbart med den sortens affärsmalande! Jag arbetade tidigare pa Ericsson i Sverige och vi talade inte om nagot annat.

Trevlig helg!

4:37 em  
Blogger ettett2 said...

Bjöd han? I så fall måste det ha varit extra mumsigt.

Sturehof is the shit! Måste dock varna för oxbringan, inge vidare. Kan iofs ha att göra med att maträtten som sådan suger hårt. =)

12:04 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

v: citrus är alla tiders, speciellt så har de en riktigt nice brunch på söndagar som man gärna svullar i sig på uteserveringen.

blancaflor: Hmm jo visst är det ett evigt malande och visst är det aldrig roligare än när man inte fått det på ett tag hehehe.

ettett2: Nej jäklar jag tog notan så riktigt lika gott som gratis var det inte. Bästa oxbringan hittar du på diplomat mannen, men det är klart vuxnare rätt får du väl kanske leta efter.

7:16 fm  

Skicka en kommentar

<< Home