måndag, oktober 16, 2006

Home party deluxe

Vi har tagit det ganska lugnt i helgen då M drog på sig lite magsjuka i fredags och det är ju sisådär kul att flänga runt på fest om man är lite "risig". På lördagen drog jag dock ut på bravader som började på 20ft high med mat och dryck, fest på F-bar (Le Meridien), hemmafest hos hitiki (ett bolag med sjukstort hus och tjoande tyskar) och slutligen efterfest hos Nelson.

Galnast var nog hemmafesten (den innan Nelsons takterass) för den var tokstor med gästlista och egen security, man kan nog kalla det för hemmafest deluxe för huset var gigantiskt och som sagt sjukt mycket folk.

Tutti frutti så gick det rykten om att vi var 250-300 pers och det var ganska hög musik som spelades både ute och innomhus tills polisen kom och stängde ner allt (jag tror polisen förvisso kom flera gånger men vid tre-fyra på morgonen så är de inte lika lättmutade som de som kom tidigare).

På söndagen var jag ganska trött men gick ändå upp halvtidigt och strosade iväg på gratis-Leela-brunch med M som bjudits in av OWC på någon typ av divali-party.

Sen låg vi vid Leela-poolen tills solen gick ner.