onsdag, oktober 11, 2006

Kastrerad

Jag känner mig helt ineffektiv i trafiken och alla rickshaw-förare, vingliga cyklister, kossor och små ponnys som man springer på sådär i morgonrusningen liksom småler hånfullt och totalignorerar mina helljusblinkningar.

Hörs man inte så finns man inte i det här landet.

Min tuta är sönder, toktyst.

Jag tror jag "överanvände" den.

I’m so doomed.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Abbö! Hur är läget? Här är bra, haft en skön helg hos Bea i Paris och firat min födelsedag, som du för övrigt glömde bort :-( Men vi hade en nice helg med fashionfest på fredagen, det var modevecka och alla viktiga människor var där. Jag hann dock supa mig för full och vi gå hem innan självaste Lenny Kravitz dök upp på festen. Big mistake! Annars gled vi runt i Montmartre och drack typ sex flaskor vin och åt tio kilo ost. Mycket lyckad helg med andra ord!
Pusspuss! /Sonki

9:07 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

Anonymous Sonki: Ja jag är CP på födelsedagar, borde fixa ett sånt där account på webben som mailar mig när folk fyller år.

Min födelsedagskoll till trots så låter det dock som att det inte gått någon nöd på dig med ost och vin och moffen i Paris, tråkigt att du missade Lenny dock... You so like him.

10:21 fm  
Blogger Stora Morran said...

Jag tycker det ar skont att vi inte har nagon tuta langre. Det lar dig att vara mer forstandig i trafiken...

2:12 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Morran: snark!

2:21 em  
Anonymous Anonym said...

De största cahones blir ju små i denna clown-car (med eller utan tuta). Byt upp dig innan du kommer till skada. Störst kör först även i Indien....

3:51 em  
Blogger Östermalmsräven said...

X-pat KL: Jag vete tjyven om jag vill ha en stor jäkla SUV och surra runt med, det blir ju bara ännu mer problem i köer och trängsel hit och dit. Å andra sidan så går kontraktet på min bil ut snart så jag ska se vad det blir, kanske drar till med något piffigare den här gången hahaha...

6:09 fm  
Blogger Stora Morran said...

Snark pa dig sjalv! Jag sager vad jag sa igar. Snart kommer du krocka rejalt och da kommer jag bli totalforlamad och sitta med respirator hela mitt liv och dregla. Du kommer sa klart lamna mig da snabbare an blixten, for du vill ju ha en "piffig" tjej.

6:39 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

Stora Muffelito: Zzzzzzzzzzz, a palabras necias hoidos sordos.

8:41 fm  

Skicka en kommentar

<< Home