måndag, oktober 30, 2006

Helg

Försöket att ha en lite lugn helg gick sådääär. Fredagskvällen på ”Blue ginger” var nice, vi åt smarrigt och njöt av den piffiga miljön i fulla drag. När vi planerat att dra oss hemåt efter tretimmarsmiddagen så sprang vi på U och asiaterna (jobbar med textilexport) ute på parkeringen (de hade varit på blue bar). Efter en kort diskussion om huruvida U gillade Ps rumpa (hon klängde duktigt) så insisterade de på att vi skulle följa med dem ut på efterfest i ”Diamond district”... Well, off we went och partyt höll i sig fram till småtimmarna.

Lördagen var lugn med brunch på ”Inch”, shopping på ”The Forum” och middag på ”Harima” (sjukt fin sushi).

Söndagen var tänkt som en enkel brunch på Olive (Vi skulle möta U & Co) men slutade i ett galet drinktestarslag som höll i sig från 12:30 till 16:30 och inkluderade sjukt god brunch och väldigt piffig medelhavsmiljö. Kvällen avslutades 23:15 efter det att vi blivit ivägdragna till ”Opus”.

2 Comments:

Blogger Blancaflor said...

Precis som i Marbella sa verkar huvudaktiviteten pa helger vara att äta och dricka sa mycket som möjligt. Vi äter aldrig hemma pa helgerna, varken lunch eller middag. Bra för allt utom planboken, levern och midjemattet. :))

1:25 em  
Blogger Östermalmsräven said...

blancaflor: sant så sant och om jag ska vara ärlig så har jag slutat laga mat hemma överhuvudtaget, jag tränar typ varje dag också det är den enda vägen :-)

Det finns så mycket gott härnere...

1:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home