tisdag, juli 25, 2006

Prissänkningar väntas?

Oj gud vad bra att Systembolaget vill ”ge något tillbaka” och jäklar vad trevligt när de sänker priset på vin som i nuläget kostar 60 till att kosta 59 SEK (och vissa dyra viner kommer att gå ner i pris ääääännu mer).

Dra åt helvete äckliga jävla sossemonopol! Jag avskyr er så mycket att jag trillar av stolen…

5 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Hoppsan lilla Räven! ta inte i så du spricker själv sitter jag och är nöjd över att få något tillbaka efter år av trogen konsumtion.

8:22 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

stora morran: Ja tyvärr verkar det vara den allmänna opinionen med tanke på att de gjort 513 miljoner i vinst 2005. Jag kan bara inte förstå att folk kan veva bort det här med banala förklaringar som ”Jahaa men nej nu är det så bra för vi har ju självplock och allt”. Antar att det sitter djupt förankrat i svenskheten på något sätt.

Din arbetsgivare skattar arbetsgivaravgifter på dina pengar, du själv skattar dessutom minst 30% på det lilla som kommer ut och sedan ska du bli glad för att den verksamhet som byggts upp med dina skattepengar vars produkter du sen dessutom köper dyrt (eftersom spritskatten är så hög) för de pengar som blir kvar ska sänka priset med några kronor.

Gaahhhhhhhh I’m sooo flipping!

Oups nu hände det igen, jag trillade av stolen.

8:44 fm  
Blogger Stora Morran said...

Ursäkt mig men vad hade den där utläggningen med systemmonopolet att göra....?

12:46 em  
Blogger Blancaflor said...

Lovers' quarrel...

1:07 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Stora morran: Tutti!

Blancaflor: Yes I love her men här är det nog mest jag som flippat och hon som inte riktigt förstår mig. Eller hmm jag som kanske uttryckt mig otydligt.

1:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home