torsdag, juni 15, 2006

4-0

Fyra pinnar mot noll gjorde susen för mitt fotbollsintresse även om jag tyckte spanjorerna hade lite väl mycket ”flyt” ibland, för att inte tala om den där straffen som de fick nästan gratis.

Hur som helst så hade de trycket och var värda segern, man kan till och med säga att de såg starka och bra ut. Det här kan sluta hur som helst!

Jag kanske tar en sväng förbi adidas-butiken och köper en landslagströja och ett skumgummifinger.

Eller eeehh… nej.

6 Comments:

Blogger ettett2 said...

Köp två skummgummihänder, ta med dem till jobbet och uttrycket "peka med hela handen" får en helt ny innebörd. Jäklar vad dina anställda kommer att jobba effektivt då du hotar med en hurring. =)

Spanien, hrmf... 4-0, hmmm... svårt att slå ett lag som "laddat upp" på en gammal armébas och fyllt sina lungor med gammalt raketbränsle och Tjernobyl-luft. Tackar vet jag Sverige som "lyckades" ta en pinne mot stornationen Trinidad trots hårda ord till varandra i omklädningsrummet typ, "du är en bajskorv" och "min pappa är starkare än din". =)

10:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Ta med Skumgummifingret på tisdag! Så blir du en i gänget när vi spöar England! =)

4:25 em  
Blogger SonnyBoy said...

Klart du ska klä dig som en julgran.
Du borde även klippa dig kort i nacken. Men spara en synth-tofs, det ska tydligen vara "inne" nu.

5:29 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Ja jäklar vad förvånade alla skulle bli om jag dök upp i gamla Svedala med full fotbollsmundering och en ordentlig synt-toffs.

HA!

Det skulle ju faktiskt vara sjukt roligt, synd bara att jag dock är alldeles för fåfäng för att låta något så oerhört fult hända.

6:42 fm  
Blogger Blancaflor said...

Skaffa dig i alla fall en sadan där matador-mössa! Den visar att du är anhängare pa ett diskret och elegant sätt.

11:24 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

blancaflor: De där små mussepiggmössorna vete tjyven om jag gillar... Känns lite som vikingahjälmarna för Sverige. Hmm lite "dorkigt" med andra ord.

11:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Home