tisdag, januari 31, 2006

Fest

Jahapp men då börjar det ju såklart att dra ihop sig för den obligatoriska utflyttningsfesten. Jag flyttar inte förrän första mars men tänkte ha någon helg på mig att flytta och ytterligare några dagar för att städa så en utflyttningsfestplan är aldrig fel.

Jag bestämde datum, geggade ihop en mail-inbjudan och skickade iväg den i morse. Faktum är att det redan är ett jättegäng som svarat att de kommer.

Det blir nog ett wohopartaj!

6 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Jag kommer!

5:45 em  
Blogger odenplan.nu said...

Jag är mest nyfiken varför du ska flytta. Jag har en kompis som bara var tvungen att flytta nyligen för han stod inte ut med att inte göra en så bra affär som han ju var i stånd att kunna göra. Nu sitter han med ett fett konto men ingen bostad...mysko grej. Något liknande för dig?

5:59 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Stora morran: Ja, det hoppas jag verkligen. Vem ska annars hjälpa mig med snittarna?

odenplan.nu: Jo, jag är nog samma samma som din kompis skillnaden skulle väl vara att jag kommer flytta ut till Fredhäll ett tag och bo med min flickvän. Primära tanken med försäljning är att jag ska köpa större och det bär nog av tillbaka till Östermalm efter sommaren...

9:31 fm  
Blogger odenplan.nu said...

Exakt samma upplägg. Good luck!

11:39 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

odenplan.nu: Din semihemligt bakomliggande skepticism får mig att känna att jag kan behöva ett "Good Luck!"

Så jag tackar och bugar...

11:45 fm  
Blogger odenplan.nu said...

Hahaha..det kom faktiskt från hjärtat. Jag sitter själv och väntar på en bristande fastighetsbubbla och räntor som skjuter i höjden. Jädrar vad jag ska fynda då... =)

4:51 em  

Skicka en kommentar

<< Home