tisdag, maj 15, 2007

It's all about vika och sortera

Jag lyckades sno en av de duktiga ingenjörerna från Wipro och signade precis kontraktet, han börjar om en månad och jag är faktiskt riktigt nöjd.

När jag printat pappersbunten till kontraktet och la i olika högar så fick jag faktiskt en flash back till ett tidigare jobb jag hade i min ungdoms dagar som reklamutdelare. Jäklar vad det var mycket vika papper och sortera.

Pust.

I’ve come a long way.

4 Comments:

Blogger Blygisens betraktelser said...

Faktiskt hit och faktiskt dit. Du skall väl inte behöva vara så förvånad att du måste säga faktiskt, tycker faktiskt jag. :)

9:40 fm  
Blogger Skriet från lappmarken said...

Det har varit tyst från dig ett tag nu.. Nyfiken på vad det blir för dig nu? Sthlm?

3:35 em  
Anonymous Anonym said...

Vad har en duktig Indier för mediananställningstid/arbetsgivare? 12 mån?

5:23 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

blygisen: Ibland så överanvänder jag ord faktiskt, borde tänka över det mer. Men det känns faktiskt rätt just då och då blir det faktiskt bara på det sättet. Hur knasigt det (faktiskt) än kan tänkas se ut... Hahaha.

Martin: Jag veeeet inte än, jag har två val. Val ett är att försöka tajma in nsta våg och då vet jag inte riktigt hur länge det kan tänkas ta. Val 2 är att åka nu, ta lite semester hemma och hoppa på nästa våg därifrån och då åker jag om typ en månad (till Stockholm/Alicante).

tjocke konsulten: en bra hoppar ganska friskt men erbjuder man ett bra paket så sitter de kvar 2-3 år. ag känner nog ofta dock att sämre utvecklare hoppar mer för att helt enkelt täcka upp dåliga resultat....

6:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Home