måndag, januari 16, 2006

Eng vs. Virtanen

Jag har aldrig gillat Virtanen, han är så nördig och svennig på något sätt. Så fort någon nämner honom så tänker jag på den där jäkla bilden som han var så grymt stolt över när de spelar fotboll mot FC Z och han var målvakt och står och röker. Han hade den på sin blog och kommenterade den med typ ”Asså det är verkligen såhär, det här är mediasverige i ett nötskal”.

You can take the svenne from nördighet but never the nördighet from the svenne.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ska slita terra din blogg för idag snart...men måste bara ge thumbs up. Virtanen är en bonde. Don't like. Eller så är jag bara lite avis på att han fått en egen tv-show.

2:10 em  
Blogger Östermalmsräven said...

odenplan.nu: Alltså jag vet inte, tv-show på TV8 känns ju sådääär. kampanjen han har parallellt med "O som i Ortmark" känns också sådäääär men det är klart att det kan flamma upp, han kanske är TVs nästa Peter Siepen.

Snart är det Birkenstjärna/Virtanen som kör barturnéer och grejer.

Hahahaha.

2:28 em  
Anonymous Anonym said...

Jag måste motsätta mig detta, jag tycker att Virtanen är en bra skribent och har intressanta infallsvinklar, nördig eller inte.

3:08 em  
Anonymous Anonym said...

För övrigt, rätt intressant läsning här. =)

3:09 em  
Anonymous Anonym said...

Vi borde vara glada för att han får en show i kanal 8 i stället för i en icke-digitalkanal. Tänk om Virtanen skulle synas i fyran varje fredagskväll till exempel. Hellre ser jag på Peppe Eng.

3:16 em  
Blogger Östermalmsräven said...

vargakvinnan: jaaa du vargakvina i vuxen ålder, smaken är olika hos olika människor. Jag snabbläste din personliga sida och du är säkert hans målgrupp till fullo personifierad.

ida: true, true...

3:29 em  
Anonymous Anonym said...

Låt oss hoppas att han inte är den nya Siepen. Han må ha hyyglig koll på populärkultur men i grund och botten är han Motala. Sånt visar sig i form av plumpa inlägg som det om Peppe Eng. Gud ska veta att jag inte tillber mannen med guldtanden men någon jävla ordning får det väl vara.

Det där sista lät vuxet

3:50 em  
Blogger Östermalmsräven said...

odenplan.nu: Klart jag håller med, och jag passar samtidgt på att be om ursäkt till Peter siepen för mitt övertramp till jämnförelse.

Har Virtanen tur så får han max kanske en gratissväng i ICA-reklamen.

4:06 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har haft det tvivelaktiga nöjet att träffa Virtanen ett flertal gånger, han är bonnig och dessutom dryg och otrevlig jävel, hoppas han snart försvinner, så kass som han är måste han ha en hållhake på Anders Gerdin på Sftonbladet, annars skulle han inte vara kvar

5:32 em  
Anonymous Anonym said...

En kille kom in pa mitt jobb innan jag akte hit till England. Han var misstankt lik Virtanen, och betalade med kort - Fornamnet borjade pa "F". Ar dock tveksam om det var han. Men om det var.. HAHA vad han ser nordig ut in real life!

11:39 em  
Anonymous Anonym said...

Där sa (skrev) du något , good done! (:

11:38 fm  
Anonymous Anonym said...

Well done ska där ju stå, suck för mig.

11:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home