fredag, december 02, 2005

Walkman/Telefon/Radio/Kamera

Min W800 är full nu. Alla jag klagar inför säger åt mig att köpa en mp3-spelare separat. Men allvarligt, hur coolt är det egentligen? Är det inte grymmare att ha allt kombinerat; kamera (förvisso bara 2-megapixlar), telefon och mp3 (500MB). Nåväl, den är full nu i alla fall, dags att börja sålla i spellistorna...

Darn.

2 Comments:

Blogger Supernova said...

Men de brukar ju vara betydligt bättre ljud, funktioner och utrymme i separata apparater? Jag menar, en mobil kommer sällan upp i samma prestanda som en bra mp3spelare? Inte heller i samma prestanda på kamera, även om dom blir bara bättre och bättre ju högra upp i prisklasserna man kommer. Jag tror man ska akta sig för att köpa mobiler med alltför många high tech funktioner, för de håller inte i längden. Men ja, det är klart, den verkar ju bra när man läser om den. Men det är lite utrymme.. du kanske borde börja sanera lite bland albumen/låtarna/ oftare så att du bara har sådan musik du verkligen tycker om..

8:18 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Jag håller med när det gäller kameran, även om man nu faktiskt har två megapixlar och kan framkalla bilderna eller skriva ut dom helt okej så är en riktig kamera sex-sju gånger bättre. Däremot så måste jag säga att mp3-mässigt så låter min SonyEricsson bättre än de mp3-spelare jag hört på sistone (inklusive iPod mm). Det vore väl nästan konstigt annars, med tanke på att de utger sig för att vara en mobiltelefon-walkman med Sony-mått.

8:58 fm  

Skicka en kommentar

<< Home