torsdag, december 01, 2005

Deff

Alltså jag vet att jag fortfarande är nice, men efter den dräpande kommentaren om att jag var mer deffad för ett år sedan så har jag börjat med lite morgongympa.

Armhävningar (med klapp), 3 X 20 st
Sit-ups (sådana vi körde på thai-boxningen), 3 X 25 st
Tricepsböj, 3 X 12 st

Jag tänkte börja så, sen bygger jag på med fler om jag hinner.

11 Comments:

Blogger Supernova said...

jag frågar inte för att vara ohövlig nu, utan av intresse.. på vilket sätt är det viktigt att vara deffad?

11:56 fm  
Blogger Östermalmsräven said...

Alla vill väl alltid se så bra ut som det går? Eller är det bara jag?

12:30 em  
Blogger Supernova said...

östermalmsräven: tror det handlar om vilka man umgås med faktiskt, eller typ kulturen i gruppen. för att sluta prata i gåtor finns det kanske mer eller mindre utseendefixerade människor, om det är bra eller inte vet jag. Blir man lyckligare av att deffa så tycker jag att man ska deffa.

2:23 em  
Blogger Östermalmsräven said...

True.

2:29 em  
Blogger Supernova said...

Nu låter jag kanske som bondflicka deluxe, men hur känns det att bo mitt i smeten. (får man säga så?). Fascinerar stureplanslivet dig? Och typ alla fina märken? Om man läser på dina intressen så verkar du ju gilla dyra faciiliteter.. och dyra märkeskläder. Är det något som växt fram under din karriär eller har du alltid tyckt om det?

2:36 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Det blir en liten by var du än bor, min sträcker sig kring några centrala gator i stockholm och din by kanske sträcker sig någon annanstans. Men det är same same, vad man än gör blir det tråkigt i längden. Jag har alltid gillat "fina saker" (vem gör inte det?) och mäter ibland tyvärr huruvida jag är "lyckad" i mycket sådant.

2:40 em  
Blogger Supernova said...

östermalmsräven: tja, finns nog dock väldigt stora variationer i sverige om hurvida man kan unna sig "fina saker" eller ej. Ibland kan jag tycka att det är sund att man är så materialistiskt. Men du brukar förstås reflektera över det också?

2:52 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Klart det finns variationer om huruvida man kan unna sig eller inte. Är man materialist så har man en morot likt vilken annan morot som helst att ständigt överträffa sig själv för att skapa resultat. Jag tycker alla morötter är bra.

2:56 em  
Blogger Supernova said...

Det tycker inte jag. :)

2:58 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Jag tycker "Land of the dead" är en riktig skitfilm och suckar tungt när någon anger "feminism" som något av deras primära intressen, men jag antar att vi kan kolla in varandras bloggar i alla fall. :-)

3:03 em  
Blogger Supernova said...

ja, jag suckar högt när jag läser IT-liv vid Östermalmstorg också...haha. men jag tänkte fortsätta ändå. du skriver bra. nu ska jag äta middag. tjohej

3:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home