torsdag, januari 11, 2007

Blå baren

Blue bar (Taj West End) var riktigt nice igår med Jackies findrinkar, en hel drös skönt folk, galanta damer, två vattenpipor (jordgubb och äpple, jag envisades med att de skulle intas samtidigt för att uppnå fruktsallad-smak) samt en grym DJ. Vi kom dit vid niosnåret och hängde oss kvar fram till halvett innan vi begav oss till Park för den klassiska nattklubban (Parks club sandwich).

Jag sussade kring tre.

Själv.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej

Jag hittade hit via Malins blogg.

Ville bara tacka för intressant läsning. Jag har läsat igenom i stort sätt alla inlägg som du gjort sen du flyttade till Bangalore. Intressant att läsa om hur det var när du flyttade dit, och sen vart eftersom gled mer och mer in i den "indiska lunken".
Indien är verkligen speciellt -på gott och ont *s*

Kikar in igen!

1:31 em  
Anonymous Anonym said...

Hehe, viktigt slutkläm.

10:28 em  
Blogger Östermalmsräven said...

Mocca: Oj då, det låter som en hel del läsning. Jag tror jag förstår vad du menar men hoppas ändå innerligt att jag inte glidit alltför mycket in i den "indiska lunken".

Jag tror det som skiftat mest är att man inte längre bryr sig om kossor på gatan, folk som hänger ut ur överfyllda bussar, fattigdom och trafik. Det är vardag nu, men businessen är ändå "as usual".

V: Slukläm is the new black.

5:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Home