fredag, oktober 12, 2007

Mediaprofil?

Varje gång jag ska läsa riktiga nyheter på DN.se så springer jag på den här pajsaren och jag kan inte riktigt förstå vad han håller på med? Är detta en stor svensk mediaprofil? Vem vill läsa om när han listar sina youtubefavoriter? Allvarligt talat? Vem har gjort nedanstående banner? Känner han inte själv att hela konceptet är så fult och ointressant det kan bli?

Jag bara undrar.


Klicka på bilden om ni vågar (jag skäms varje gång)

6 Comments:

Blogger ettett2 said...

Riktigt dåligt gjort. Den här typen av gif-animationer käns inte riktigt "up to date". Snacka om taskig fantasi. Måste säga att även jag skämdes.

10:42 fm  
Blogger Blygisens betraktelser said...

rofl.....

11:33 fm  
Anonymous Anonym said...

Ha ha ha ha! Fantastiskt bra. Det är något extra kul med lyteskomik. Kolla bara, det är ju alla positionerna han tränade på framför spegeln i 7:an innan han skulle gå på fjortisdisko!

4:11 em  
Anonymous Anonym said...

Oh my, my, my..

3:06 em  
Blogger Östermalmsräven said...

ettett2: ja visst är det så, supersnark säger jag bara...

blygiseen: rofl? Jag antar att det är internet-lingo för något man gör för att förstärka uttrycket "att skratta" hahaha. Man skulle kunna tro att jag hänger med i allt sånt där but I don't.

daniel: jo visst är det så...

v: yes yes

10:58 fm  
Blogger Blygisens betraktelser said...

Well, dear. Jag hade inte heller ngn aning om vad det betydde, fick lära mig det av några från UK. Rolling On Floor Laughing.

Hehehe.. Tänkte det skulle passa dig som numer är en UK-pojke.

1:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home